De Franse verkiezingen _ coup d’état?

Vandaag is het 28 april 2017. Het is 5 dagen na de eerste ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk en 9 dagen voor de tweede ronde. We zitten midden in een staatsgreep die met digitale middelen wordt uitgevoerd.

Het doel is om te voorkomen dat mevrouw Le Pen de verkiezingen wint, president wordt, een regering vormt, de grenzen herstelt, massa-immigratie beëindigt, Frankrijk uit de Europese Unie haalt en de noodlottige voorbereiding op een militair conflict met Rusland onderbreekt door Frankrijk uit de NAVO te halen.

In werkelijkheid heeft mevrouw Le Pen de eerste ronde gewonnen met 25,6%. Jean-Luc Mélenchon is waarschijnlijk tweede geworden met 19% en Emanuel Macron derde met 18,1%.

Volgens onze informatie zijn de resultaten van twee van de elf kandidaten digitaal gewijzigd.

Wij hebben geen juridisch sluitend bewijs, maar we ook zijn niet verplicht de officiële uitslagen voetstoots aan te nemen. Wij mogen zeggen wat wij vinden.

Het is een onacceptabele nalatigheid dat er geen onafhankelijke waarnemers bij de verkiezingen zijn benoemd, met name bij het digitale totaliseren van de resultaten.

Bij verkiezingen van historisch belang, en dat zijn dit, moet elke mogelijkheid tot fraude worden uitgesloten.

Reden is dat mevrouw Le Pen in de ogen van talrijke ambtenaren, techneuten, politici en bestuurders, onterecht als een gevaarlijke fascist wordt afgeschilderd. Zij wordt door links gezien als een soort Mussolini, zo niet mini-Hitler.

Als ik dat zo geloven en bij een stembureau zou werken, zou ik zelf de resultaten vervalsen om te voorkomen dat zo’n gevaarlijk iemand aan de macht kwam.

Mijn grootouders zaten in het verzet, de ene opa rommelde met papieren voor de pilotenlijn, de andere had joodse onderduikers, mijn oom deed dingen bij het gewapende verzet en mijn vader bracht als jochie van 14 berichtjes over naar het verzet.

Mijn tante vertelde mij na  de dood van mijn vader dat hij  eens de locatie moest doorbriefen van een huis waar Seys-Inquart op dat moment verbleef. Hij gaf het bericht door aan het verzet en daags erna werden beide huizen door de Britten gebombardeerd. Seys-Inquart was echter net weer weg, maar beide gezinnen kwamen om.

Ik denk dat dit mogelijk een reden is geweest dat mijn vader zijn studie bouwkunde heeft afgebroken en medicijnen is gaan studeren.

Als mevrouw Le Pen écht de  fascist zou zijn die zij volgens links is, zou ik het als mijn plicht zien om haar zelf om te leggen.

Maar dat is zij niet.

Zij is hoogstens een klassieke nationalistische politica. Haar programma is op dit moment verreweg het meest gematigde en meest redelijke, want het programma van Macron wil doorgaan met het afstaan van soevereiniteit aan Brussel, hetgeen op zich al een radicaal en ongrondwettelijk beleid is, en op advies van de mensen die zijn campagne gefinancierd hebben, meewerken aan de Kriegsaufbau tegen Rusland.

Mevrouw Le Pen is wél een gevaar voor gevestigde belangen binnen ‘het systeem’, dat zich logischerwijs zal verdedigen. En de eerste verdediging is het vervalsen van de verkiezingsuitslagen.

Er zijn nu twee mogelijkheden. Of men past de resultaten van de tweede ronde ook aan. Of men durft het niet aan om de resultaten van de tweede ronde ook te vervalsen. Dan zal er geprobeerd worden om met behulp van de suggestieve  werking die uitgaat van de gemanipuleerde peilingen, de kiezer ertoe bewegen om toch maar op Macron te stemmen of anders thuis te blijven. Echter is het tegendeel ook mogelijk, dat mevrouw Le Pen vanachter de rookwolk van de gemanipuleerde peilingen als nog aan kop over de finishlijn gaat.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *