AIVD treitert onze dochter van uw belastinggeld

Niet iedereen was blij met het blog van gisteren (met datum 8 juli).

Vanochtend werd de redactie in Frankrijk het bed uit getreiterd en tegelijkertijd kreeg onze 12-jarige dochter in Nederland onderstaande foto’s op haar GSM

‘Instagram-volger’_1

U heeft gezien dat de lieve schat vorige keer Engelstalige begrafenisreclame op haar nieuwe mobiele telefoon kreeg.

De enige instelling die van een gloednieuwe mobiele telefoon het nummer kan opsporen, is de AIVD of een van de zusterdiensten.

Zij zijn de enigen die onbeperkt toegang hebben tot de telecommunicatiegegevens van Nederlandse burgers. Die toegang hebben zij gekregen om terroristische organisaties te bestrijden en terroristische aanslagen te voorkomen.

Niet om de dochter van een publicist te jennen die de strategie van de Westere ‘war party’ zichtbaar heeft gemaakt. Dat is een vorm van misbruik van de bevoegdheden die de dienst gekregen heeft.

‘Instagram-volger’_2

De jongeman op de foto’s op de mobiele telefoon van onze dochter wil mooi zijn voor dames (of heren) bij het publiek. Hij heeft er waarschijnlijk helemaal geen weet van dat de AIVD hem als volger van onze dochter op Instagram heeft aangemeld.

Hij is willekeurig gekozen, wellicht vanwege de donkere kleuren, de (homo-) erotische sfeer waarin hij is afgebeeld en natuurlijk vanwege de tekst “Want to shoot?”.

‘Instagram-volger’_3

Daar is een AIVD-er misschien een half uurtje zoet mee geweest. De AIVD-agenten worden opgeleid om burgers te treiteren, niet om terroristen te vangen.

Typisch AIVD-getreiter. Nèt geen dreiging in juridische zin, maar wel een duidelijke hint voor degenen waarvoor het bedoeld is.

Nu we het er toch over hebben, en zo meteen sluiten we af, want dan begint het voetbal, ‘Jake’ is de naam van een Engels speelkameraadje van onze dochter tijdens de zomervakanties in Frankrijk.

En pappa heeft onlangs het onderwerp ‘homoseksualiteit in Rusland’ opgepakt, omdat ie vindt dat de kritiek op Rusland wegens gebrek aan homo-rechten disproportioneel is, omdat die rechten in een groot aantal andere landen veel ernstiger worden geschonden.

Dus neem je alles bij elkaar: het tijdstip (dag na blog), de context (pappa wordt ook getreiterd,  op dezelfde dag), de plaats (op de mobiele telefoon van een meisje van 12), de wijze waarop (alleen AIVD heeft toegang tot dergelijke telefoongegevens), de subtiel dreigende toon (‘shoot’), de naam van de volger (‘Jake’), mogelijk zijn homoseksuele geaardheid (blog 27 juni van pappa), plus dat  het niet de eerste keer is op de mobiel, plus dat er op 3 oktober 2017 een poging tot ontvoering van dochtertje is geweest enkele dagen nadat pappa het ondergrondse gangenstelsel in Amstelveen aan het oog van de natie had onthuld, dan wordt de kans op toeval steeds kleiner.

Wat een ratten zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *