AIVD-aanslag op dochter redactie verijdeld

Een mobiel team van de Nederlandse AIVD-Gestapo achtervolgde vrijdag 16 maart 2018 de dochter van de redactie, toen zij vanuit school naar huis fietste.

Het team had als instructie om in Driebergen-Rijsenburg een aanrijding uit te voeren die tegen de dochter van de redactie gericht was.

Het terrein is daar gunstig, want de zijstraatjes en rotondes bieden voldoende mogelijkheden om door rood te rijden, te verzuimen om voor het afslaan over de schouder te kijken of desnoods onwel te worden achter het stuur.

De redactie had wetenschap van het tijdstip, de locatie en de vorm van de operatie – want niet iedereen bij de AIVD  is corrupt – en besloot om de operatie te laten doorgaan en haar dochter naar huis te laten fietsen.

In Driebergen-Rijsenburg namen de leden van het AIVD-team hun uitgangsposities in, zodat we er in een vloeiende beweging omheen konden stromen.

Toen de Hollandsche Gestapo onze dochter weer in het vizier kreeg, was ze Driebergen-Rijsenburg voorbij.

Het team reageerde zijn frustratie af door zo hard en intimiderend mogelijk vlak langs onze dochter te scheuren, maar de gelegenheid om een aanrijding in scène te zetten was verstreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *