Digitale stalking – 1

Nu de Media Monitor Rusland stukgepest is door de AIVD-MIVD-Gestapo, tonen wij U bij dezen een van tientallen voorbeelden van de wijze, waarop dat is gebeurd.

Het is niet nieuw, want wij worden al sinds 2015 digitaal en fysiek gestalkt door de inlichtingendiensten en we hebben honderden video’s en foto’s van alle vormen van intimidatie door de diensten.

Maar er is wel een bepaalde  ‘conjunctuur’ in de intensiteit van het pesten. Soms neemt het toe, soms neemt het af en het is vaak een vorm van gebarentaal voor wat de diensten willen dat er wel of niet gebeurt op het gebied van research en publicatie.

Wij zijn niet het enige doelwit. Dit is een ‘take-down’-programma dat door de Amerikaanse inlichtingendiensten ontwikkeld is en enkele jaren gelden naar de geheime diensten van de NAVO-partners van de VS in Europa is verspreid.

De reden dat dit heeft kunnen gebeuren, is dat het toezicht op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten in Nederland faalt. Er is wel een parlementaire commissie en er zijn wel wetten, maar die betreffen alleen de vorm van het toezicht, niet de inhoud.

Inhoudelijk wordt er geen toezicht uitgeoefend. De commissie vraagt nooit: “Mogen we even het afgeluisterde gesprekje horen, waaruit blijkt dat deze blanke meneer een extreem-rechtse radicaal is?” of “Mogen we de verzamelde informatie nalopen, waaruit blijkt dat deze Marokkaanse Nederlander een geradicaliseerde islamist is en aanslagen wil gaan plegen?”.

De wetten zijn ineffectief en daardoor kunnen de diensten – althans kan de corrupte nucleus binnen de diensten – naar believen Nederlandse burgers intimideren .

Hier een typisch voorbeeld van het proces van inloggen op onze website:

Even later mag het wel, maar dat filmpje kunnen we u niet tonen, want dat overschrijdt de maximale uploadgrootte van deze website.

Deze vorm van digitaal pesten door de AIVD-MIVD-Gestapo wordt over een periode van één week tientallen malen herhaald en maakt deel uit van een scala van subtiele technieken van digitale stalking.

Het doel is niet om de publicatie van één stuk specifieke informatie tegen te houden – hoewel dat in enkele gevallen natuurlijk voorkomt – maar om de publicist uit te putten en tegelijk om als afschrikwekkend voorbeeld te dienen voor zijn sociale omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *